Klubmodul henter siden
(SÆ25) Sæler - 2 gange om ugen
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Sæler


Sælerne undervises i vores lave bassin med en dybde på 90 cm og en temperatur på 27 grader. Der er op til 15 svømmere på holdet og 2 trænere hvoraf mindst den ene er med i vandet.


Sæsonen begynder med at repetere det sidste som blev lært på Blæksprutteholdet. Vi arbejder videre med balancen i vandet og laver mange forskellige flydeøvelser og afsæt fra kanten. Indlæringen foregår stadig gennem en kombination af målrettet leg og øvelser.


Der arbejdes videre med crawl med vejrtrækning til siden og rygcral med strakte arme over vand. Vi lærer børnene om fremdrift og modstand i vandet og laver en masse sjove øvelser. Kolbøtter og svømning under vand vil ligeledes indgå i undervisningen.


Der arbejdes videre med delfinhop, som nu kombineres med et flyarmtag over vandet og en korrekt hovedstilling. Efter juleferien introduceres svømmerne til den teknisk komplicerede brystsvømning. Armtaget øves typisk i kombination med butterflyben og bensparket øves med forskellige hjælpemidler.


For at kunne rykke op til ”Laksene” er det et krav, at svømmerne har lært alle disse basale færdigheder, som bedst indlæres på lavt vand, hvor børnene er trygge. I slutningen af sæsonen vil svømmerne blive bedt om at svømme crawl og rygcrawl uden kontakt med væg, bund eller redskab, for at gøre dem klar til i næste sæson at blive undervist på dybt vand. I det omfang det er muligt, vil svømmerne komme ”på besøg” i det dybe bassin, hvor de altid vil være ledsaget af deres trænere.


Krav/kriterier:


For at tilmelde sig dette hold skal følgende kriterier være opfyldt:


· Barnet skal være mellem 5 og 8 år


· Barnet skal være meget trygt ved vand


· Barnet kan have gennemført Blæksprutteholdet, men det er ikke et krav. Dog forventes det, at man har et tilsvarende niveau.


 


Vi anbefaler, at svømmere med langt hår bruger en hårelastik og at alle svømmere har et par gode svømmebriller (ikke dykkermaske da vi lærer børnene at puste ud med næsen under vandet)


Målsætning for holdet:


· Lære at springe i vandet på forskellige måder


· Lære en kontrolleret vejrtrækning ifm. dyk, delfinhop mm.


· Lære at sætte af fra væggen efterfulgt af glid og rotation


· Lære at svømme crawlben med strakte ben på både ryggen og maven


· Lære at svømme/skabe fremdrift uden at røre bunden


· Lære at svømme en simpel udgave af rygcrawl med arme og ben


· Lære at svømme en simpel udgave af crawl med arme og ben


· Lære en simpel udgave af butterflyben/delfinben samt delfinhop


· Lære forskellige og ikke direkte svømmeartsrelaterede balanceøvelser i vandet


· Lære motoriske bevægelsesmønstre, som er en del af fundamentet for indlæring af f.eks. brystsvømning. F.eks. fodledsøvelser mv.


· Lære selvredning. Flytte sig fra mave til rygliggende og derefter at komme ind til kant.


Vi anbefaler, at svømmere med langt hår bruger en hårelastik og at alle svømmere har et par gode svømmebriller (ikke dykkermaske da vi lærer børnene at puste ud med næsen under vandet)


Læs mere
ikke samme underviser torsdag og lørdag
Startdato
27.08.2018
Slutdato
30.05.2019
Pris
1215,00 kr.
Gebyr
200,00 kr..

Evt. kommentar til tilmelding
  Hørsholm Svømmeforening   Stadion Allé 11   2960 Rungsted Kyst   Tlf: 30 43 18 20 en løsning fra Klubmodul