Øvet hold

Holdet er for dig som allerede har gjort dig bekendtskab med åbent vand svømning. Måske har du allerede svømmet Christiansborg Rundt eller lignende - men det er ikke et krav. Du har ikke nødvendigvis den bedste svømmeteknik men du er en god svømmer og ønsker at blive endnu bedre til at svømme i åbent vand. Du har ikke noget problem med at svømme 1 km og føler dig tryk ved at svømme i havet – det kan dog stadigvæk godt være skræmmende fx at svømme mere end 30 meter ude fra kysten samt i store bølger.

Fokus for holdet:

På øvet holde bygger vi videre på dine evner og din kondition, samtidig med at vi øver det der stadigvæk kan være svært i den klassiske åbent vand svømning. Vi træner fortsat elementer som orientering, svømning i en gruppe, opmærksomhed på vejrforhold samt sikkerhed, men øger fokus på din crawlteknik og din hastighed i vandet.

Du vil blive fysisk udfordret af dine holdkammerater og trænerne, som alle er erfarne åbent vand svømmere og træner specifikke ting som bølgesvømning, din position i vandet, crawl teknik, drafting mm. På det øvede hold svømmer vi ofte længere distancer.

Vi kan hjælpe dig med at træne mod et mål – fx et åbent vand stævne eller tid på en distance. Vores erfarne trænere giver desuden gode råd til hvordan du selv kan træne og forbedre din crawlteknik, og hjælper gerne med input til en simpel træningsplanlægning.

NB: Det vil være muligt at skifte hold i løbet af sæsonen, hvis niveauet ikke lige passer dig. Kontakt din træner og så finder vi ud af det.

(102) Open Water - Øvet
Tirsdag 18:00-19:00 Rungsted Havn, Open Water Søndag 09:00-10:00 Rungsted Havn, Open Water
Træner: Alba Cecilie Runge / Andreas Poulsen / Kristian Aleksander Jørgensen / Mette-Louise Kobbernagel / rune væver hartvig / Susanne Rosenørn Kaavé /
Instruktør: Andreas Poulsen / Kristian Aleksander Jørgensen / Mette-Louise Kobbernagel / rune væver hartvig / Susanne Rosenørn Kaavé /