Begynderhold

Begynder holdet er for dig der enten aldrig har svømmet i åbnet vand eller kun har lidt erfaring med det. Du skal dog være en rimeligt sikker svømmer i en svømmehal, men du behøver ikke at have gået til svømmeundervisning.

Du ønsker at prøve kræfter med at svømme i åbent vand fordi du kan lide at svømme. Du vil måske på sigt gerne deltage i konkurrencer, hvor det kræves, at man kan svømme i åbent vand, herunder triatlon- og/eller svømmestævner.

Våddragten er måske en ny beklædningsdel for dig, men bl.a. af sikkerhedsmæssige årsager er det et krav, at alle deltagere svømmer i en, ligesom alle skal bære en badehætte i signalfarve (orange, gul, pink, rød…) og et par svømmebriller.

Fokus for holdet:

På begynder holdet vil der være fokus på både svømning og sikkerhed i åbent vand. Vi vil øve det at svømme i åbent vand, hvordan man orienterer sig, svømmer i en gruppe, holder øje med hinanden og selvfølgelig forbedre både din teknik og kondition.

Vi vil desuden introducere dig til grundlæggende livredningsteknikker så som bjærgning, at træde vande, signalering til makker og træner/livredder, samt hvordan man aflæser vind og vejr inden man går i vandet. Alt sammen for at du skal føle dig fortrolig med det åbne vand og få gode oplevelser med svømning i dette nye element.

NB: Det vil være muligt at skifte hold i løbet af sæsonen, hvis niveauet ikke lige passer dig eller at du forbedrer dig hurtigt. Kontakt din træner og så finder vi ud af det.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(101) Open Water - Begynder
Tirsdag 18:00-19:00 Rungsted Havn, Open Water Søndag 09:00-10:00 Rungsted Havn, Open Water
Træner: Alba Cecilie Runge / Andreas Poulsen / Kristian Aleksander Jørgensen / Mette-Louise Kobbernagel / rune væver hartvig / Susanne Rosenørn Kaavé /