Info

Voksen begynder

På vores voksen begynderhold samler vi alle jer voksne som aldrig har fået lært at svømme, ikke har svømmet siden I var børn elle har måske for dig som har været ude for en oplevelse, som har gjort dig usikker i vandet.

På dette hold har du chancen for at tage denne udfordring op sammen med andre voksne, på et tidspunkt hvor de fleste børn har forladt svømmehallen.

Vi lærer dig alle de samme grundfærdigheder i vandet, som vi også lærer børnene i vores svømmeskole, men vi gør det på en anden måde, nu hvor du er blevet voksen.

Når du er blevet tryg i vandet starter vi med at lære dig at svømme crawl, brystsvømning eller rygcrawl, alt efter hvor du føler dig mest tryg. Hovestillingen, balancen og bensparket er i fokus, og du vil opleve, at så snart du er tryg i vandet, vil du hurtigt lære at svømme.

Holdet undervises i det lave bassin med mulighed for at køre bunden ned efterhånden som svømmerne er klar til dette. I næste sæson er det målet, at du er klar til at flytte videre til vores Voksen motionshold som undervises i 25 meter bassinet.

Vi anbefaler, at alle deltagere med langt hår bruger en hårelastik og at alle har et par gode svømmebriller på.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(VB) Voksen begynder
Tid/Sted
Onsdag 19:30-20:30 Hørsholm Svømmehal, Lavt
Træner: Nicoline Hove /
Instruktør: Nicoline Hove / NN NN /
Afkrydser: Nicoline Hove /
Startdato
27.08.2018
Slutdato
30.05.2019
Tilmeldte
15/16
Kort beskrivelse
undervisning på 1.25m
Pris
1215 kr.
Tilmeld
  Hørsholm Svømmeforening   Stadion Allé 11   2960 Rungsted Kyst   Tlf: 30 43 18 20 en løsning fra Klubmodul