Voksen øvet

Som noget nyt i år, har vi oprettet et øvet hold for vores voksensvømmere. Måske har du gået på vores voksen motionshold i flere sæsoner, eller måske var du en dygtig svømmer da du var yngre.

Der svømmes efter et fælles program som består af korte og længere serier, og der intervaltrænes for at forbedre konditionen. Samtidig indøves der teknik i de forskellige stilarter og træneren retter på svømmerne efter individuelt behov og ønske.

Et mål med undervisningen kunne være et korrekt og effektivt armtag i crawl, korrekt rytme og benspark i brystsvømning, fokus på rotation i crawl og rygcrawl osv.

Holdet råder over to baner i 25 meter bassinet og træneren vil inddele svømmerne efter niveau.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(VØ01) Voksen - Øvet
Lørdag 08:00-09:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin