Info

Teenage begynder 10-18 år

Holdet er for dig som gerne vil gå til svømning, men som ikke har kunnet komme i gang før nu. Måske har du gået til lidt privatsvømning, haft skolesvømning eller måske har du aldrig gået til svømning. På dette hold har du chancen for at tage denne udfordring op sammen med andre på samme alder, som også er usikre i vandet.

Der er to trænere på holdet så i kan inddeles efter niveau.   

Vi lærer dig alle de samme grundfærdigheder i vandet, som de mindre børn også lærer, men vi gør det på en lidt anden måde nu hvor du er lidt ældre.

Når du er blevet tryg i vandet starter vi med at lære dig at svømme crawl og rygcrawl. Hovestillingen, balancen og bensparket er i fokus, og du vil opleve, at så snart du er tryg i vandet, vil du hurtigt lære at svømme.

Brystsvømning og butterfly introduceres som udgangspunkt ikke på dette hold, men elementer fra de to stilarter inddrages i undervisningen.

Holdet undervises i det lave bassin med mulighed for at køre bunden ned efterhånden som svømmerne er klar til dette. I næste sæson er det målet, at svømmerne er klar til at flytte videre til vores ”Teenage let-øvede hold” som undervises i springbassinet.

Vi anbefaler, at svømmere med langt hår bruger en hårelastik og at alle svømmere har et par gode svømmebriller.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(TB) Teenagere - begynder
Tid/Sted
Mandag 20:00-21:00 Hørsholm Svømmehal, Lavt
Hjælpeinstruktør: Sofie Slotved /
Startdato
27.08.2018
Slutdato
30.05.2019
Tilmeldte
15/16
Kort beskrivelse
Undervisning på 125 cm
Pris
1215 kr.
Tilmeld
  Hørsholm Svømmeforening   Stadion Allé 11   2960 Rungsted Kyst   Tlf: 30 43 18 20 en løsning fra Klubmodul