Teenage Motion

Vores Teenage Motions hold afløser det tidligere AA+ hold. Holdet er for svømmere mellem 13 og 18 år, som fortsat ønsker at udvikle sine kompetencer i vandet, men som ikke har lyst til, eller er blevet udvalgt til konkurrencesvømning.

Holdets fokus er primært den traditionelle svømning, men nu handler det om andet og mere end blot at lære de fire stilarter. Svømmerne lærer at træne mere målrettet i vandet for at forbedre deres kondition.

Der er fortsat fokus på teknikken i de fire stilarter samt svømning under vand, men nu hvor svømmerne er blevet sikre i teknikken, udfordrer vi dem motorisk ved også at blande stilarterne, svømme baglæns osv.

Krav/kriterier:

For at tilmelde sig dette hold skal følgende kriterier være opfyldt:

· Du skal være mellem 13 og 18 år

· Du skal have gennemført niveauet for Hajer eller have et tilsvarende niveau

· Du skal have mod på fysisk træning og nye udfordringer i vandet

· Du skal have mod på socialt samvær med andre jævnaldrende

Vi anbefaler, at svømmere med langt hår bruger en hårelastik og at alle svømmere har et par gode svømmebriller.

Målsætning for holdet:

· Svømme teknisk stilsikker crawl, rygcrawl og brystsvømning med vendinger

· Videreudvikle på butterfly

· Forbedring af vendinger i alle stilarter og svømning under vand

· Startspring fra skammel

· Fokus på fysisk træning

(TM) Teenage Motion
Onsdag 20:00-21:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin Lørdag 10:00-11:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin
Træner: Cecilie Lauritzen / Tobias Burlev /
Instruktør: Cecilie Lauritzen / Tobias Burlev /
Afkrydser: Cecilie Lauritzen / Tobias Burlev /
ikke samme underviser onsdag og lørdag