(TRI) Tri - crawl teknik hold

Tri hold

Triholdet er for dig som er en sikker crawl svømmer, men som ønsker at forbedre din teknik og kondition.

Måske træner du til en triatlon, eller måske vil du bare gerne ud og svømme i åbent vand til sommer – husk at svømmeklubben nu har hold i åbent vand, for både nye og rutinerede åbent vand svømmere i sommer månederne.

Vi lægger vægt på at lære dig en god og effektiv svømmeteknik, hvor du får styr på vejrtrækningen, kropspositionen og armtaget, så du bliver endnu hurtigere i vandet.

Desuden træner vi forskellige teknikker som du skal bruge, hvis eller når du skal du og svømme i åbent vand. Vi lærer dig at orientere dig mens du svømmer, at holde retningen uden banetove, at svømme om bøjer mm.

Holdet bliver undervist i 25 meter bassinet og deltagerne fordeles på banerne efter niveau og ønske til undervisningen.

Vi anbefaler, at alle deltagere med langt hår bruger en hårelastik eller badehætte og at alle har et par gode svømmebriller på.

Du er ved at tilmelde
Mandag 21:00-22:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin Onsdag 21:00-22:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin
2225,00 kr.