(VM01) Voksen Motion - 1 time om ugen

Voksen motion

Holdet er for voksne som har brug for at få rettet deres svømmeteknik og komme i lidt bedre form.

Der svømmes efter et fælles program som består af korte serier, og der intervaltrænes for at forbedre konditionen. Samtidig indøves der teknik i de forskellige stilarter og træneren retter på svømmerne efter individuelt behov og ønske.

Et mål med undervisningen kunne være at få hovedet under vand i brystsvømning eller en korrekt vejrtrækning i crawl, men vi arbejder med din teknik der hvor du er nået til.

Holdet råder over to baner i 25 meter bassinet og træneren vil inddele svømmerne efter niveau.

Mandag 21:00-22:00 Hørsholm Svømmehal, 6 baners 25 m bassin
2025,00 kr.