(TLØ) Teenage Letøvede

Teenage let øvede 10-18 år

Holdet er for dig som er klar til at blive undervist på dybt vand. Måske har gennemført vores Teenage begynderhold, gået til lidt privatsvømning eller haft et års skolesvømning. På dette hold har du chancen for at blive en bedre svømmer sammen med andre på samme alder, som også er lidt usikre i vandet.

Vi arbejder videre med dine grundfærdigheder i vandet, og udvikler din teknik i crawl og rygcrawl.

Brystsvømning introduceres som sammensat stilart, mens butterfly fortsat kun benyttes som et teknisk element i undervisningen.

Holdet undervises i vores springbassin og alle skal kunne klare sig alene i vandet uden brug af opdriftsmidler. Det vil være målet, at svømmere på dette hold, efter en eller to sæsoner kan svømme med på vores Aqua Adventurehold.

Vi anbefaler, at svømmere med langt hår bruger en hårelastik og at alle svømmere har et par gode svømmebriller.

Mandag 20:00-21:00 Hørsholm Svømmehal, Springbassin
2025,00 kr.